Wie is Waaaw kids?

Waaaw kids is een merk met hippe basic kleding en accessoires voor stoere meiden van 2 tot 10 jaar. Waaaw heeft een kleurrijke collectie met vele wisselbare details, waarmee heel eenvoudig iedere outfit anders en uniek gemaakt kan worden! Waaaw is veelzijdig, comfortabel, betaalbaar en niet te vergeten, super hip!

Het ontstaan van Waaaw kids
Waaaw kids is ontstaan door de dagelijkse discussie tussen een moeder en twee dochters. Een moeder die niet tevreden is over de veelal saaie basics die verkrijgbaar zijn, waar de kwaliteit ook niet altijd aan de wensen voldoet. Twee dochters, die heel graag zelf bepalen wat ze dragen. En moeder die toch wil dat de dochters toonbaar de deur uit gaan. Wat 's ochtends weleens een discussie veroorzaakt.
Hieruit is het idee voor Waaaw kids geboren. 
Waaaw biedt kwalitatief zeer goede en mooie basics in combinatie met de leuke accessoires die door drukknoopjes eenvoudig te verwisselen zijn. De Waaaw kleding in combinatie met de Waaaw accessoires bieden altijd een unieke outfit die overal mee te combineren zijn! En ook niet onbelangrijk: discussies met je dochter 's ochtends voor de kledingkast zijn verleden tijd, want zij kan zelf kiezen wat aan wil! 

De Waaaw collectie

Waaaw kids biedt basic kledingstukken voor meisjes van hoogwaardige stoffen, super comfortabel, met een perfecte pasvorm en een mooie afwerking. Uiteraard gemaakt op een eerlijke manier! Het merendeel van de Waaaw kids collectie is uitgevoerd in effen kleuren, zodat de kledingstukken makkelijk te combineren zijn.
Strijkapplicaties, strasssteentjes, studs, riempjes en sjaaltjes: met de basics van Waaaw kids creëer je in een handomdraai je eigen stijl.
Bovendien zijn alle kledingstukken voorzien van twee drukknoopjes. De diverse, hippe drukkertjes uit de collectie zijn hierdoor eenvoudig te wisselen en maken elk kledingstuk uniek! 
Elke dag een nieuwe, maar zeer betaalbare look!

Het motto van Waaaw kids: Kies Creëer & Combineer

Kies je kledingstukken en de leukste accessoires.
Creëer met deze elementen iedere dag je eigen unieke, hippe look.
Combineer met onze kleding met de rest van je kledingkast. Mooie leggings, maillots, vestjes, bodywarmers, jasjes, sieraden en ga zo maar door! De combinaties zijn ontelbaar! 


Dus Kies, Creëer & Combineer en word helemaal Waaaw!