Verzenden & retourneren

 

Verzending

Je bestelling wordt gemiddeld binnen vijf werkdagen na ontvangst van je betaling verzonden, tenzij anders vermeld onder het betreffende product. Over de verzending van je bestelling wordt je per mail geïnformeerd.

Wij doen zaken met gerenommeerde verzendbedrijven. De verzending van je bestelling vindt plaats onder volledige verantwoordelijkheid van het verzendbedrijf. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending is WaaaW kids niet aansprakelijk.

De verzendkosten bij bestellingen vanaf € 25,- zijn gratis voor leveringen in Nederland.

Voor leveringen naar België, Luxemburg, Denemarken (exclusief Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (inclusief Corsica en Monaco), Italië (exclusief San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (inclusief. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (exclusief Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden zijn de verzendkosten € 7,50 tot € 10,00 per bestelling.

 

Afhalen

Afhalen in Nistelrode is ook mogelijk. Wij sturen je een mail zodra je bestelling voor je klaar ligt. In overleg met jou maken we dan een afhaalafspraak.
De afhaallocatie is in Nistelrode.

 

Retour

Wij doen er alles aan om je via onze website uitgebreid en volledig te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan kan dit geretourneerd worden en ontvang je het aankoopbedrag (met aftrek van de eventueel gemaakte portokosten) terug.


Onze retourprocedure is als volgt:

  • Een retour aanmelden doe je via ‘mijn account’ of stuur ons een mail op [email protected].
  • Je retourzending moet binnen 14 dagen na onze verzending bij ons terug ontvangen zijn.
  • De artikelen dienen in de originele staat van verzending te worden teruggezonden, voorzien van aangehechte labels en in de originele verpakking.
  • De pakbon die bij je bestelling zit moet worden bijgevoegd. Geef daarop svp de reden van je retour aan.
  • Na aanmelding van je retour, dienen de artikelen voldoende gefrankeerd retour gezonden te worden aan: Waaaw kids, Baansteen 14, 5388 DB Nistelrode, Nederland.
  • Denk aan de frankering, deze zijn voor je eigen rekening!
  • Na ontvangst en controle van de retour gestuurde artikelen wordt het retourbedrag gecrediteerd en terugbetaald binnen 14 dagen.

Heb je vragen over retourneren? Neem dan gerust even contact met ons op! We helpen je graag verder!

 

Ruilen

Het is ook mogelijk om een artikel te ruilen, dit gaat volgens bovenstaande instructies, zodra de retourzending bij ons is binnengekomen sturen wij de nieuwe bestelling naar je op. Geef op de pakbon aan welk artikel je omruilen en welk artikel je er graag voor in de plaats wil ontvangen.
Indien er eerst nog een bijbetaling gedaan moet worden, informeren wij je hierover per mail.
Een teveel betaald bedrag wordt binnen 14 dagen op je bankrekening teruggestort.

 

Klachten

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat het artikel niet voldoet aan de gestelde eisen, stuur dan een mail naar [email protected] en wij zullen deze klacht dan in behandeling nemen, en proberen dit zo goed mogelijk op te lossen.